OHL-speler Sofian Kiyine vliegt meters door de lucht met wagen en belandt in sporthal bij zwaar verkeersongeluk

Kiyine
OHL-middenvelder Sofian Kiyine werd met zijn wagen in Flémalle in een sporthal gekatapulteerd nadat hij tegen een rotonde was gereden. Hij is ondertussen als bij wonder buiten levensgevaar, maar zou wel verschillende breuken hebben opgelopen.

Hoe het ongeval precies is kunnen gebeuren, is vooralsnog niet duidelijk. Volgens de lokale hulpdiensten zou Kiyine, een 25-jarige Belgisch-Marokkaanse middenvelder die sinds dit seizoen voor Oud-Heverlee Leuven speelt, met zijn wagen in de sporthal terechtgekomen zijn nadat hij tegen de rotonde was gereden. Het moet alleszins een erg spectaculair ongeval geweest zijn, aangezien Kiyine tientallen meters verder bijna door het dak van de sporthal kwam gevlogen met zijn wagen. Hij zat alleen in de wagen en moest door de brandweer uit het vehikel bevrijd worden. Op dat moment waren er kinderen in het gebouw, maar zij waren gelukkig net naar de kleedkamers gegaan. De precieze omstandigheden van het ongeval worden onderzocht. Volgens La DH zou Kiyine 200 kilometer per uur gereden hebben, waar 90 per uur is toegestaan.

"Sofian Kiyine werd afgevoerd naar de spoedafdeling van het dichtstbijzijnde ziekenhuis waar verdere onderzoeken plaatsvinden. Hij bevindt zich niet in levensgevaar. Er waren gelukkig geen andere voertuigen of personen betrokken bij het ongeval", zo klinkt het bij OHL.

"De club wacht op meer duidelijkheid over de precieze omstandigheden hoe het ongeval tot stand kwam alvorens verder te reageren. We wensen Sofian alvast veel beterschap", besluiten ze bij OHL.

Deze blok bevat inhoud waarvoor je marketing-cookies moet toestaan. Cookie-instellingen aanpassen

Kiyine
Kiyine
Kiyine
Kiyine
Kiyine
Kiyine

Lees meer over