Speel jij binnenkort een hoofdrol in een luguber verhaal?

Bart Debbaut
Misdaadauteur Bart Debbaut schreef voor De Boekenjagers een spannend kortverhaal dat later dit jaar in boekvorm verschijnt. Aan dit verhaal is een wedstrijd gekoppeld waarin jij de hoofdrol kan spelen.

De Boekenjagers is een concept waarbij boeken achter gelaten worden in het wild. Bedoeling is om een boek ergens te vondeling te leggen, een post te hinten op de Facebookgroep van De Boekenjagers waarmee andere boekenjagers op jacht gaan, jouw boek lezen en het terug vrijgeven in de natuur.

Om het concept wat financiële draagkracht te geven, schreef Debbaut samen met andere auteurs als Lize Spit, Diane Broeckhoven, Christophe Vekeman, Tom Bergs en Patrick De Bruyn een kortverhaal waaraan een leuke wedstrijd is gekoppeld, namelijk dat jij een personage wordt in het verhaal. Diep ademhalen nu het nog kan, want het is een luguber verhaal.

Wat moet je doen? Ga naar: https://www.facebook.com/…/permalink/1181843632243708 en deel het bericht op je tijdlijn. Let op! Zorg ervoor dat je bericht op “openbaar” staat, zodat het zichtbaar is. Reageer hieronder met “gedeeld”. De Winnaar wordt bekendgemaakt op 1 juni.

Hier volgt alvast een voorsmaakje:

“We hebben in een andere bibliotheek een exemplaar gevonden van het boek. Met daarin de twee ontbrekende bladzijden.” Ze zweeg even, leek zichzelf tijd te geven en moed in te spreken. “De passage die uit het boek was gehaald was schokkend voor ons: het was de exacte beschrijving van het we uw zoon hebben aangetroffen. De manier waarop hij is aangetroffen…”

Lees meer over