Ook 2de festivaldag Lolands was schot in de roos

Lolands

Ook de 2de dag van het Lolandsfestival in Scherpenheuvel-Zichem was een schot in de roos. Nadat Bart Peeters en zijn Ideale Mannen en Soulsister de tent vrijdag al lieten ontploffen, zorgden ook Stan Van Samang en Regi voor de nodige sfeer. Metejoor en Mother Mercury zorgden voor een stevige opwarmer

Video file

Mother Mercury mocht het publiek opwarmen met de hits van Freddy Mercury en Queen, iets wat ze voortreffelijk deden. Daarna was het de beurt aan Joris Van Rossem, beter gekend als Metejoor die kan teren op hits als Het beste aan mij en Dit is wat mijn mama zei, hiervoor kreeg hij recent platium uit de handen van zijn mama tijdens een opname van Tien Om Te Zien.

Het dak ging er helemaal af toen Regi en zijn gasten het podium bestormden en er werd meegebruld met de jukebox aan hits die de artiest kan voorleggen.

Stan Van Samang moest al evenmin onderdoen en ook Stu Bru man Jan Van Biezen zorgde voor een feestje.

Kortom Lolands kon ook zaterdag prat gaan op een geslaagde festivaldag waarvan we u graag een sfeerbeeld geven in beeld, de foto's zijn van Wim Van Hamme. 

De opbrengst gaat naar het ALS Laevers fond dat het onderzoek naar de ziekte ALS hiermee financieel wil steunen. Het festival werd destijds opgericht door vrienden van Lorenz Laevers, beter gekend als de Lo, die op jonge leeftijd aan ALS overleed.

Video file
Camille
Camille
Camille
Olivia
Stan Van Samang
Stan Van Samang
Regi
Lolands
Stan Van Samang
Pauline
Mother Mercury
Mother MErcury
Lolands
Metejoor