Laatste editie huiskamerquiz steunt apojo

9 maart 2021 | 08u23 | Gepost door dvdg.media@tel…
Huiskamerquiz Aarschot
De laatste editie van de huiskamerquiz wordt er eentje voor het goede doel

In Aarschot kwam al tijdens de eerste lockdownperiode Stef Andries met hulp van zijn kompanen met een alternatief amusementsprogramma waar iedereen kon aan deelnemen van thuis uit, namelijk de Huiskamerquiz. Het werd dadelijk een groot succes, met zelfs vele deelnemers vanuit andere regionen in Vlaanderen. Zelfs Vlamingen in het buitenland namen wekelijks deel aan deze quiz, die wekelijks werd georganiseerd en een uurtje duurde. De initiatiefnemer, Stef Andries, trok zelfs met de versie 'de Camperquiz ' naar onder meer Middelkerke. 

Maar met de vooruitzichten dat stilaan het openbare leven wat meer open komt, hebben Stef en Co besloten om er binnenkort mee op te houden. Maar die laatste of voorlaatste editie wordt wel een speciale. "We brengen een gloednieuwe online quiz ten voordele van Apojo vzw", zegt Stef. "Het wordt leuk quizzen en tegelijk kan je het goede doel steunen."

Het wordt een online quiz met 100 vragen over algemene kennis in een zeer toegankelijk niveau met de nodige kuitenbijters voor de quizamateurs. Audioworks zorgt voor de beelden in HD-kwaliteit. Er werd ook  een website/app ontwikkeld om live antwoorden te geven met score en live klassement.

De quiz vindt plaats op zaterdag 20 maart 2021 en start stipt om 20u (live-stream). Iedereen kan van thuis uit deelnemen mits inschrijving via www.apojoquiz.be en betaling van 7 euro, wat naar dit goede doel gaat. Alle ingeschreven deelnemers krijgen een unieke deelname-code. 

Het goede doel
Apojo is een woonzorgcentrum in Aarschot dat zich inzet voor mensen met een beperking. Apojo zorgt ervoor zorgen dat mensen met een beperking zo zelfstandig mogelijk kunnen leven. 

Lees meer over