Moto’s van Matiss en Tom gestolen: steunactie komt op gang

Tom en Matiss slachtoffers van de diefstal

In de nacht van vrijdag op zaterdag werden op het crossterrein aan de Velmsesweg in Attenhoven drie crossmoto’s gestolen. Er werd nu een steunactie opgestart.

De moto’s van Ignace Mievis, en van Tom en Matiss Gräser werden gestolen nog voor de tweedagse crossactiviteiten begonnen.

 “Onze drie moto’s zijn gestolen op de motorcross in Landen. Ikzelf en mijn twee neefjes zijn hobbyrijders en al onze spaarcenten zitten in deze moto's. Vandaar dat wij hopen op een beetje steun via deze actie. Om eerlijk te zijn gaat al mijn geld naar deze sport. De andere twee moto’s zijn van mijn neefjes Tom (13 jaar) en Matiss (9 jaar). Voor deze jongens is het nog moeilijker, twee kinderen uit hetzelfde gezin waarvan hun wereld is ingestort en ook wel weten dat er volgend weekend niet zomaar een nieuwe motor kan klaarstaan om opnieuw te kunnen deelnemen aan de wedstrijden”.

Lees verder onder de foto

Gestolen moto's
Deze moto's verdwenen

Op naar 15000 euro

“ Daarom wil ik deze actie lanceren om toch proberen om wat geld in te zamelen zodanig dat we zo snel mogelijk terug kunnen starten met het uitvoeren van onze hobby. De gestolen moto’s waren  volgende types Husqvarna FC350, Husqvarna TC65 en KTM SX85. Wij hopen op jullie steun te kunnen rekenen’, aldus Ignace Mievis. Er wordt gehoopt 15.000 euro in te zamelen. Ondertussen wordt aan iedereen ook gevraagd uit te kijken naar de gestolen moto’s.

Info actie: https://steunactie.nl/actie/gestolen-crossmoto-s/-11621?fbclid=IwAR0lEKiENAwB8kwruR7IP6LVMMoFJITCvTVtN-YjuY53V9GxQJPFs4AHu8Y

Lees ook: https://www.hagelandactueel.be/tienen-actueel/nieuws/landen/drie-motos-gestolen-op-wedstrijdlocatie-in-attenhoven

Lees meer over