Exclusieve ervaring op en om de vijver van Averbode

11 maart 2021 | 15u42 | Gepost door redobra@telenet.be
Pure verwennerij in Averbode
'Dinner on the lake' en 'Glamping at the lake' in Averbode.

Met 1 mei 2021 als de mogelijke datum herstart horeca komt ook het 'Dinner On The Lake-concept' weer tot leven. En dat gebeurt ook in onze regio, namelijk Averbode. Het 'Dinner on the Lake-concept' is een drijvend ontspanningsoord waar je gezellig kan tafelen in een heel unieke setting, namelijk op een vlot. Het team wil hierbij de gasten een vakantiegevoel op het water bezorgen. En dit jaar doen ze dit jaar op drie uitgekozen fantastische locaties, waar Averbode er één van is.

"Met 'The Floating Table' in Averbode bezorgen we onze gasten een memorabele ervaring op het water. We varen met een drijvende tafel in intieme kring naar het midden van het meer. Daar genieten de gasten van een heerlijke live cooking en hoogstaande barbecue.

Maar daar stopt het niet voor de organisatie in het feeërieke Averbode. Hier introduceren de initiatiefnemers van 'Dinner on the Lake' dit jaar ook 'Glamping at the Lake'. Even weg van de dagdagelijkse drukte en genieten van de rust en elkaar? Dat kan dit seizoen bij Glamping At The Lake in Averbode. Na het genieten van het eten op het vlot, kan je de nacht doorbrengen in het stijlvol glamping dorp. De ochtend erop word je wakker met het fluiten van de vogels van Scherpenheuvel-Zichem en een heerlijk inclusief ontbijt. 

Reserveren bij Glamping At The Lake is enkel mogelijk in combinatie met een diner experience bij The Floating Table in Averbode. Al het nieuws over het Dinner On The Lake, dat georganiseerd wordt van 1 mei tot 3 oktober 2021, kan je volgen op @dinneronthelake op Instagram.

Lees meer over