Gin in de kleuren van Linter Leeft voor Huize Levenslust

21 november 2021 | 18u11 | Gepost door redactie
De voorstelling van de gin
De ‘Passion’ heeft de uitdaging aangegaan om Gin Tonics te maken in de kleuren van Linter Leeft. De kleuren zijn al in Linter, naar de toekomst komt ook het logo van de gemeente op de etiketten. Belangrijk is dat deze Gin gekoppeld is aan een goed doel, namelijk Levenslust.

“ Tijdens de lockdown hadden wij plots meer tijd en dit was de uitgelezen kans om wat te experimenteren in onze cocktailbar. Daardoor kwamen wij op het idee om een eigen gin te lanceren. Wij kozen voor de kleuren van het Linterse wapenschild.  Hierdoor werden de ‘Red cherry’ en de ‘Blue bubbel’ geboren. Toen wij onze burgervader Marc wijnants uitnodigden om te komen proeven maakte hij onze uitdaging net iets groter door rond de Linter Leeft vlag te werken die een moderner karakter heeft. We hebben die uitdaging aanvaard”, aldus Davy Minsart van Passion.

Lees verder onder de foto

Linter Leeft
Het Linter Leeft logo

Kleuren van de vlag

Elke kleur heeft een eigen unieke smaak  : ‘Red cherry’ met kersensmaak, ‘Orange orange’ met appelsiensmaak, ‘Yellow passion’ met passievruchtsmaak, ‘Green appel’ alcoholvrij met de smaak van appel en lichte citrustoetsen, ‘Blue bubbel’ met bubbelgumsmaak, en  ‘Violet candy’ met violetsnoepjkes smaak.

De gins zullen te verkrijgen zijn op de Kerstmarkt op 12 december die plaats vindt bij Bistro&Ijsalon Passion aan de Heidestraat 46a in Neerlinter.

Lees verder onder de foto

Gin de de kleuren van de vlag
Gin in de kleuren van de vlag

Huize Levenslust

“Elk jaar kiezen wij een goed doel waar wij per verkochte fles 2,5 euro integraal schenken aan dit goede doel. Voor het jaar 2022 hebben wij gekozen voor Huize Levenslust vzw. Huize Levenslust is erkend als Organisatie voor Bijzondere Jeugdzorg en  is gevestigd aan de Sint-Truidensesteenweg in Orsmaal-Gussenhoven “, aldus Davy. Huize Levenslust biedt  plaats aan 12 kinderen en jongeren, van 0 tot 18 jaar, zowel jongens als meisjes, die omwille van omstandigheden  tijdelijk niet bij hun ouders blijven. Naast de residentiële opvang voorzien ze ook in begeleiding van de jongeren. (CH)

Lees meer over