Linterse ondernemers maken zich op voor een Open Bedrijvendag

14 maart 2022 | 11u03 | Gepost door redactie
Open Bedrijvendag Linter

Reeds meer dan 200 ondernemers uit Linter registreerden zich na een eerdere oproep van de Ondernemersraad Linter. Aan alle ondernemers wordt een inschrijvingsformulier voor de Open Bedrijvendag van 15 mei gestuurd, maar wie er geen ontvangen heeft kan een formulier aanvragen via de Ondernemersraad.

De Ondernemersraad en het gemeentebestuur van Linter organiseren op zondag 15 mei 2022 een Open Bedrijvendag. “Meer dan 200 ondernemers uit Linter registreerden zich na een eerdere oproep. We zijn zelf ook heel verbaasd over de grote diversiteit aan ondernemers in onze gemeente. Deze grote troef aan diversiteit willen we toekomst gericht veel meer gaan uitspelen. Of het nu gaat om iemand die pas start in bijberoep, of iemand waarvan de zaak al jaren een vaste waarde is in onze gemeente, het belang van een open bedrijvendag is er voor ieder van ons”, aldus Brecht Peeters van de Ondernemersraad.

De ondernemingen willen samen de  deuren openstellen voor het grote publiek, en tonen welke goederen of diensten men aanbiedt. Er is gratis publiciteit voor elke deelnemende ondernemer en handelaars die geen eigen presentatieruimte hebben, krijgen een alternatief aangeboden door de Ondernemersraad; die zorgt voor een gepast geschenk om te verloten onder de bezoekers.

Alle ondernemers waarvan de raad in het bezit was van het mailadres werden reeds aangeschreven. Wie geen inschrijvingsformulier ontving kan het steeds aanvragen via info@ondernemersraadlinter.be (CH)

Lees meer over