Kortenaken komt voor het eerst met eindejaarsactie

eindejaarsactie

Kortenaken lanceert voor het eerst een eindejaarsactie om mensen aan te zetten lokaal te shoppen. Van 1 december tot en met 15 januari kan je stickers sparen en met elke volle kaart maak je kans op een prijs. In totaal zijn er 33 winnende loten. De hoofdprijs is een cadeaubon van 250 euro. 

De eindejaarsactie werd in het leven geroepen door de middenstandsraad, in samenwerking met de dienst Lokale Economie. Per aankoopschijf van 10 euro krijg je een sticker bij de deelnemende lokale handelaars. Voor een volle spaarkaart heb je tien stickers nodig en die kan je dan binnenbrengen bij de handelaars tot en met 31 januari. 

Uit alle ingediende spaarkaarten worden er 33 winnende loten getrokken. Winnaars kunnen hun prijs afhalen aan het onthaal van het gemeentehuis. 

"Er is een totale prijzenpot voorzien van 1200 euro en de hoofdprijs is een Kortenaken Cadeaubon van 250 euro die besteed kan worden bij de deelnemende handelaars. Op die manier vloeit de prijzenpot ook rechtstreeks terug naar de handelaars die deelnemen aan het initiatief", besluit schepen van Lokale Economie Niels Willems (N-VA).