Intiem verrassingsconcert van Tom Helsen bij ’t Vlijtig Bijtje

8 juni 2022 | 19u38 | Gepost door redactie
Vlijtig Bijtje
Publi

Groot feest dit weekend bij ’t Vlijtig Bijtje in Waanrode. De speciaalzaak in zelfmaakmode zet drie dagen lang de deuren wijd open. Vanavond komt Tom Helsen langs voor een intiem akoestisch optreden.

“Om onze klanten te belonen en te bedanken omdat wij verkozen zijn tot vriendelijkste handelaar van Waanrode, gaan wij hen verrassen met een intiem akoestisch optreden van niemand minder dan Tom Helsen in onze zaak”, vertelt Maureen van 't Vlijtig Bijtje. “Wij starten vanavond met een laatavond shopping van 16 uur tot 22 uur. Het optreden van Tom is omstreeks 20 uur gepland.”

Morgen is het Wereld brei-dag van 10 uur tot 18 uur. Dan kan je in de zaak gratis workshops volgen, gegeven door lesgeefsters van ’t Vlijtig Bijtje. Er zijn gratis pannenkoeken en alle deelnemers ontvangen een gratis geschenk. Zondag vindt er van 11 tot 18 uur een grote stoffenverkoop plaats in de tent op de parking aan Dorp in de gemeente. Je vindt er allerlei stoffen vanaf 2 euro per meter.

’t Vlijtig Bijtje bestaat ondertussen al 26 jaar, met een eerste vestiging in Werchter. Acht jaar geleden kwam de winkel in Waanrode erbij. De zaak is gespecialiseerd in zelfmaakmode. Je vindt er alle nieuwe trends in stoffen. Ook voor mercerie (brei- en haakgaren) kan je hier terecht. Hier worden ook al je retouches verzorgd. Verder is de winkel verdeler van Brother naaimachines. Maureen: “Eindelijk kunnen we na corona eens uitpakken met ons feest. Je bent van harte welkom op onze locatie: Dorp 12 in Waanrode”.

Vlijtig Bijtje