Doet ie het nog of doet ie het niet?

autobus Zoutleeuw
Het stadsbestuur heeft een buiten gebruik gestelde autobus in de aanbieding. Het voertuig werd in 2006 gebouwd en heeft 364.000 km op de teller. Vervoer van schoolkinderen is niet langer aangewezen, maar misschien vindt iemand nog wel een ander doel voor het oude besje.

Het voertuig heeft lange jaren zijn diensten bewezen, maar mag na al die jaren op rust. Bedrijfszeker is zo'n vehikel misschien niet altijd, maar voor handige klussers kan het allicht nog goede diensten bewijzen.

Geïnteresseerden kunnen het voertuig bezichtigen bij de technische uitvoeringsdienst in de stadsloods Lewa, Lewastraat 3 – 3440 Zoutleeuw na telefonische afspraak met Michel Kempeneers (011/94 90 70 of 0499/88 18 45). De biedingen, gericht aan het college van burgemeester en schepenen, kunnen schriftelijk ingediend worden op het adres Aen den Hoorn 1 te 3440 Zoutleeuw of via mail aan katrien.marckelbach@zoutleeuw.be. De biedingen dienen uiterlijk ingediend te worden op 3 maart 2021 om 10 u.

De ingezonden biedingen worden op donderdag 4 maart geopend in gesloten zitting van het schepencollege. Het voertuig wordt toegewezen aan de hoogste bieder, die nadien per brief op de hoogte wordt gesteld.

Lees meer over