Tijdelijk inloophuis voor winteropvang in Tienen

10 januari 2021 | 13u54 | Gepost door rik.poulman@te…
Philippe Boone
Riso Vlaams-Brabant, Erm ’n Erm, CAX Oost-Brabant en de Alexianen Zorggroep Tienen organiseren een overkoepelend inloopmoment samen met hulpverleners en vrijwilligers in het oud college. Wie nood heeft aan een babbel, een warm contact, een lekkere koffie of een heerlijke verse kop soep kan er drie keer per week terecht.

“Iedereen die er nood aan heeft kan elke maandag-, woensdag en vrijdagnamiddag terecht in het oud college in de Broekstraat van 12 tot 16 u. en wij houden dit coronaproof”, verzekert Philippe Boone van samenlevingsopbouw. “Op maandag, woensdag en vrijdag kunnen mensen langskomen voor een babbel met een opbouwwerker en/of een hulpverlener. Voor € 0,50 bieden wij een kop soep aan. Koffie, water en thee zijn gratis. Je hoeft hiervoor ook niet te reserveren.”

Op vrijdag is er ook bedeling van maaltijden. Voor € 2 krijg je een hoofdgerecht, een dessert en een stuk fruit. Er zijn afhaalmomenten om het uur vanaf 14 u., 15 u., 16 u. en 17 u. Wie een maaltijd wil bestellen, moet die wel telefonisch reserveren bij Philippe Boone (0496 52 68 36), telkens ten laatste tegen de donderdagavond voorafgaand.

Lees meer over