Nodig eens een Gallo-Romein uit bij jou thuis!

2 maart 2021 | 08u38 | Gepost door rik.poulman@te…
quiz
Het pas heropende stedelijk museum Het Toreke in Tienen bied je nu zondag 7 maart de kans om van achter je pc binnen te gluren tijdens de ‘Grote Archeologieshow’, een online quiz voor volwassenen en gezinnen met kinderen vanaf 8 jaar.

Wil je graag je kennis testen over de magische en mysterieuze wereld van de Romeinse rituelen? Dan kan je deelnemen aan de ‘Grote Archeologieshow’. Om 11 uur gaan je live op avontuur doorheen museum het Toreke. Samen met archeoloog Tom ontdek je de vele schatten die daar te vinden zijn en krijg je meerkeuzevragen en actieve opdrachten voorgeschoteld. Je neemt het op tegen andere teams.

De organisatie is in handen van het knettergekke Productions & Zonen met steun van de Vlaamse overheid. Overtuig je huisgenoten om deel te nemen en vorm een team! Je kan 10 minuutjes op voorhand inloggen via deze link: www.tienen.be/grote-archeologieshow. Deelnemen is gratis.

Het is ook nog steeds mogelijk om het Toreke samen met je bubbel of knuffelcontact te bezoeken. Alle info voor reservatie is terug te vinden op https://toerisme.tienen.be/museum-het-toreke.

Lees meer over