Ondanks enkele beroertes laat Liliane Saint-Pierre zich niet klein krijgen: "Muziek is mijn leven"

24 november 2023 | 15u47 | Gepost door redactie
Saint-Pierre

Liliane Saint-Pierre uit Diest is niet van plan het rustiger aan te doen, ondanks het feit dat ze al meerdere keren een kleine beroerte kreeg, zo vertelde ze aan TV Familie.

“Ik was laatst bij een vriendin toen ik plots onwel werd”, vertelde ze aan TV Familie. “Eerst een raar gevoel in mijn lippen, en al snel werd mijn aangezicht gevoelloos. Vooral de linkerkant. Ik voelde dat doortrekken naar mijn linkerarm en -been. ‘Dit is écht niet normaal’, dacht ik in paniek.”

Lilianes vriendin belde toen de hulpdiensten die haar naar de spoed brachten. Daar bleek dat de zangeres een kleine beroerte had gehad, ze moest hierop bloedverdunners nemen. Dokters zagen bovendien dat ze voordien al enkele beroertes had gehad.

De complicaties kwamen voor de zangeres ook nog eens op een slecht moment want zij repeteert intensief voor haar jublileumtour, iets wat ze alweer aan het doen is, ook al zegt haar omgeving dat ze het beter even rustig aan zou doen. “Muziek is mijn leven, mijn passie. Tot mijn laatste adem. Dus nee, rusten staat momenteel niet in m’n woordenboek. Al let ik uiteraard op de signalen van mijn lichaam. Die tournee geeft mij trouwens alleen maar gezonde stress”, zegt ze nog in TV Familie.

Lees meer over