Tielt-Wingse ex-deelneemster Boer zkt Vrouw bevallen van dochter Roxanne

Cathy schuur tuur

De Tielt-Wingse Cathy Vancauwenbergh, die destijds deelnam aan het VTM-programma Boer zkt Vrouw, en haar partner Wesley zijn bevallen van hun eerste dochter Roxanne. 

Cathy baat in Tielt-Winge boerenspeeltuin Schuur van Tuur uit en deelde in maart het nieuws over haar zwangerschap. Intussen is ze dus bevallen van dochter Roxanne. “Welkom lieve Roxanne. Smoorverliefd op ons dotje”, luidt het bij het koppel.

Cathy beviel enkele dagen geleden. “Nu al is de betekenis van je naam oooh zooo duidelijk. Stralend, schitterend, morgenstond en zonsopgang. Wij gaan de wereld ontdekken. Love you kleine prinses”, luidt het op de Instagram account van de kersverse mama. 

Cathy nam dan wel deel aan Boer zkt Vrouw maar haar grote liefde en de papa van Roxanne vond ze net voor de opnames van het programma. “Ik kwam hem rond 5 uur ’s ochtends tegen op de dansvloer en het klikte tussen ons. Ik dacht dit kan je niet menen maar aangezien ik mij geëngageerd had voor het programma wilde ik er ook voluit voor gaan, dat heb ik ook aan Wes gezegd. Achteraf bleek dat ik mij gewoon veel beter voelde bij Wes, daar kan niemand aan doen”, vertelde Cathy destijds aan onze redactie en dat bleek niet gelogen want met Roxanne komt er nu een supermooi vervolg op hun liefdesverhaal. Wij wensen hen alvast dikke proficiat en veel geluk. 

baby roxanne
baby roxanne

Lees meer over