Dries Mertens (37) start met Jan Vertonghen (37) nieuwe voetbalcompetitie

Masters of Madness

Voetballers Dries Mertens en Jan Vertonghen hebben samen een nieuwe voetbalcompetitie genaamd ‘Masters of Madness’ opgericht.

Het concept bestaat uit 80 mannen en vrouwen verdeeld over acht gemengde teams die het tegen elkaar opnemen, waarbij entertainment centraal staat. De competitie is sneller en eigentijdser dan bestaande voetbalcompetities, met nieuwe spelregels geïnspireerd door verschillende sporten en de gamingwereld.

De lancering van ‘Masters of Madness’ heeft de nieuwsgierigheid van Belgische voetbalfans gewekt, mede doordat Jan Vertonghen in een videoboodschap hintte op iets groots. Het project werd in samenwerking met Woestijnvis en Sporthouse Group opgericht.

‘Masters of Madness’ richt zich op spelers van minimaal 16 jaar oud die zich kunnen inschrijven om deel uit te maken van de competitie. De selectiedagen zullen worden gehouden om talentvolle spelers en speelsters te vinden die deel kunnen nemen aan het toernooi. Mertens en Vertonghen benadrukken dat ze op zoek zijn naar straffe spelers en speelsters die zich willen bewijzen in de competitie.

Het project belooft een frisse kijk op voetbal met een focus op entertainment, zowel op als langs het veld.

masters of madness

Lees meer over