Leuvense Elisabeth Lucie Baeten wint Kastaar

28 januari 2024 | 10u59 | Gepost door annpeeters
Elisabeth Lucie Baeten Kastaars
Zaterdag werden in Puurs voor de tweede keer de Kastaars uitgereikt, dat zijn de Vlaamse mediaprijzen. Het evenement is een samenwerking tussen VRT, DPG Media, SBS en Streamz.

Elisabeth Lucie Baeten is in Leuven geboren als jongste in een gezin van vier. Ze groeide op in Rotselaar en studeerde Taal- en Letterkunde en Culturele Studies aan de KU Leuven. Sinds 2018 werkt ze als scenarioschrijver voor verschillende televisieseries, maar het laatste jaar is ze vooral bekend van haar typetje  "Katrien van Politiek PR", waarin ze zich voordoet als pr-medewerker en fictief telefoneert met politici over hun beleid of recente flaters. 

Zaterdag mocht ze in de tweede liveshow van de Kastaars voor Online Persoonlijkheid ontvangen voor haar komisch typetje dat een groot succes is op Instragram. In haar dankspeech bedankte ze onder meer de politici voor hun flaters en drukte ze de hoop uit dat er nog veel politieke flaters mogen volgen, waarmee ze aan de slag kan.

Pommelien Thijs Kastaars 2023
Pommelien Thijs mocht samen met haar collega's van fictiereeks "Knokke Off" een Kastaar in ontvangst nemen voor beste "Fictie". 

Lees meer over