Eén talent uit onze regio verdwijnt als potentieel winnaar van The Voice

The Voice

Streekgenoten Xerxes uit Leuven en Mette-Marie uit Averbode haalden de volgende ronde in de liveshows van The Voice van Vlaanderen deze avond. Kevin uit Landen haalde het niet en moest de wedstrijd verlaten. 

Na tien weken van Blind Auditions, de Battles en de nieuw ingevoerde Cross Battles, bleven er nog vijftien kandidaten over. Nadat elk teamlid een  nummer bracht mocht de coach één iemand selecteren om door te gaan naar de volgende ronde, aan het einde van de show mochten de kijkers er nog vijf selecteren die door mochten naar de volgende liveshow.

Voor de drie kandidaten van onze regio was het best een spannende race. De enige die rechtstreeks mocht  doorgaan was Xerxes uit Leuven, hij werd meteen gekozen door de coach, de anderen moesten wat meer geduld hebben, want zij moesten wachten op het verdict van de kijkers die hen, al dan niet, zouden doorsturen naar de volgende ronde.

Mette-Marie uit Averbode kreeg die steun en mocht naar de volgende ronde doorgaan, voor haar collega Kevin uit Landen mocht het niet baten, hij moest de wedstrijd verlaten.

Volgende week is er een nieuwe liveshow met nog twee resterende talenten uit onze regio.