Silke en Guido weer paraat voor plantjesverkoop Kom Op Tegen Kanker

Silke en Guido in de bres voor KOTK in Aarschot
Voor de 18e keer organiseren Silke en Guido De Rijck in samenwerking met de welzijnsraad en een 40-tal vrijwilligers het plantjesweekend ten voordele van Kom op tegen kanker. Dit jaar gaat het plantjesweekend door op donderdag 16, vrijdag 17 en zaterdag 18 september op diverse plaatsen.

Silke en Guido De Rijck zetten zich ook dit jaar weer volop in om de plantjes van Kom Op Tegen Kanker aan de man te brengen. Ze zorgen voor de bevoorrading van de verscheidene verkoopposten en bezorgen ze ook aan huis waar mogelijk.

Verkooppunten

Donderdag 16 september worden er plantjes verkocht op de markt in Aarschot. Op vrijdag en zaterdag worden de plantjes verkocht aan verscheidene grootwarenhuizen (Aldi, Champion, Carrefour, Delhaize, Colruyt, Albert Heijn en Carrefour express) en bij enkele bakkers (’t Kruidenhoekje in Gijmel, ’t Pleintje en Brood & Co in Ourodenberg en ’t Hof van Vlaanderen in Langdorp).

De vormelingen van Wolfsdonk verkopen op woensdagnamiddag 15 september plantjes huis aan huis. Ook in de Tuinwijk worden de plantjes huis aan huis verkocht. Daarnaast nemen ook de basisscholen VBS Ourodenberg, VBS Wolfsdonk, VBS Pastoor Dergent Gelrode, VBS Gijmel / St. Pieter en de Knipoog in Rillaar deel aan de plantjesactie.

Bestellen plantjes en info

Plantjes kan je vanaf nu bestellen bij Guido en Silke De Rijck aan 7 euro/stuk. 016/56 23 56 of silkederijck@skynet.be. Bij een voorafgaande bestelling worden plantjes thuis bezorgd.

Doe mee en maak samen een vuist tegen kanker. De opbrengst gaat integraal naar de strijd tegen kanker.