Leuke manieren om op vakantie te gaan

26 januari 2024 | 13u39 | Gepost door redactie
Vakantie
Hou jij van op vakantie gaan, maar heb je geen idee wat je moet doen? Dan helpen we je graag met opties voor leuke vakanties. Misschien is één van deze hotels of landen wel jouw volgende bestemming...

Slapen met wellness

In België zijn er hotels waar je standaard twee dagen wellness krijgt, het gaat dan om een Wellness hotel zodat je er ook kan overnachten. Het is een leuke ervaring om naar een stad te gaan en dan in een mooi hotel te zitten en na een lange dag even heerlijk Sauna Londerzeel in te gaan. Het is heerlijk relaxen en genieten voor beide. Dit soort hotels valt erg goed bij koppels en getrouwde stellen en ze gaan ervan uit dat mensen tijd besteden aan de wellness voordat ze weer wat anders gaan doen.

Slapen met de vissen

Op het prachtige eiland Fiji ver in de Stille Zuidzee hebben ze een vijfsterrenhotel waar je tussen de vissen kan slapen. Dit hotel heeft glazen kamers die onder water zijn, vanuit je bed kan je de vissen gewoon in de oceaan zien zwemmen. Zeker een unieke ervaring en dat heeft wel zijn prijs, deze kamers zijn zeker niet goedkoop zoals je misschien wel had kunnen raden. Voor een unieke ervaring op een tropisch eiland met parelwitte stranden en de luxe van een vijfsterrenhotel betaal je meer dan je zou doen voor een hotel in de stad. Maar het is de ervaring zeker waard!

Een Italiaans avontuur

Italië een prachtig land, mooi weer en makkelijk te bereiken met een auto of camper. De mooie landschappen maken het zeker waard om Italië te bezoeken. Je moet wel een aardige afstand afleggen om er te komen maar het is het zeker waard. De hoge bergen en de grote meren maken het een perfect land voor mensen die houden van de buitenlucht. Het eten is dan ook een hoogtepunt van Italië, Italiaans eten word vaak geserveerd met een wijn die ze in eigen land maken van de druiven uit de grote wijngaarden. Veel mensen gaan dan ook graag naar de steden, om te eten in mooie restaurants of om te genieten van de cultuur en straatmuzikanten. Natuurlijk niet te veel pizza’s eten als je daar bent!

Slapen in Frankrijk

Iedereen die een camper heeft, is weleens in Frankrijk geweest. Het is een camperland bij uitstek vanwege de grote afstanden. Van de bergen naar de kust kan je in een paar dagen het land doorkruisen en genieten van de verschillende landschappen. Het is makkelijk bereikbaar overal vanuit Europa wat het land aantrekkelijk maakt. De winkels in Frankrijk staan vol met dure spullen dus neem je je portemonnee maar beter mee. Ook heeft Frankrijk in de zomer erg goed weer. Frankrijk staat bekend om zijn grote steden en cultuur. Het word ook wel het land van de romantiek genoemd. Dat komt vooral vanwege Parijs.