DIA-school zoekt succesverhalen van oud-leerlingen: "Markske van FC De Kampioenen & Goedele Wachters (VRT) doen al mee"

DIA

Het Damiaaninstituut in Aarschot is op zoek naar succesverhalen van oud-leerlingen en dat in het kader van hun feestjaar in 2025 waarvoor ze een Wall Off Fame willen realiseren. Onder hun oud-leerlingen zijn er best wat mensen die iedereen nu kent, zo onder andere, VRT figuur Goede Wachters en Markske van FC De Kampioenen

Onder het motto ‘Iedere oud-leerling zijn succesverhaal’ willen ze tijdens een plechtig moment een gigantische Wall Of Fame onthullen met de getuigenissen van alle leerlingen doorheen de jaren.

“Iedere oud-leerling van het Damiaaninstituut schreef een succesverhaal, ieder op zijn of haar eigen manier. We hebben dokters, advocaten, ingenieurs, dierenartsen, acteurs, auteurs, piloten, nieuwslezers maar ook vakmannen pur sang of succesvolle zelfstandigen. Het is inspirerend om te zien hoe verschillende mensen hun eigen weg hebben gevonden en succes hebben verworven op verschillende gebieden. Dit soort succesverhalen zijn vaak een bron van motivatie voor huidige en toekomstige studenten, omdat ze tonen dat er vele wegen zijn naar succes en dat de vaardigheden en kennis die op school worden opgedaan, in verschillende carrières kunnen worden toegepast”, luidt het bij de initiatiefnemers.

DIAZ
Wie schrijft een succerhaal

Nog kandidaten gezocht

Bedoeling is om wekelijks een post te plaatsen op sociale media met een getuigenis van een oud-leerling.

“We hebben al een heleboel kandidaten maar we zijn nog op zoek naar kandidaten om onze Wall Of Fame zo groot mogelijk te maken. Iedere oud-leerling verdient een plaatsje.”

Oud-leerlingen die hun verhaal willen delen kunnen dit doen door een e-mail te sturen naar elke.peeters@arcadiascholen.be

Lees meer over