Op 1 dag in 5 wagens ingebroken

Koersfietsen gestolen
In Landen werd er op donderdag 23 maart in maar liefst 5 voertuigen ingebroken. Of het om dezelfde daders gaat is niet bekend. 

Al om 5.33 uur in de ochtends kwam bij de politie een melding binnen van een inbraak in een voertuig in de Brugstraat.Daar werd een raam ingeslagen en werd de wagen doorzocht. De daders gingen er aan de haal met een werkkoffer waarin voor zo'n 100 euro aan materiaal zat. 

Om 7 uur was het prijs op het Stationsplein waar onbekenden het kleine raampje achteraan stuk sloegen en er met een aantal voorwerpen aan de haal gingen en even later werd ook het kleine raampje achteraan van een wagen in de Grumstraat kapot geslagen. Daar gingen de dieven aan de haal met een handtas die later, weliswaar leeg, werd teruggevonden, documenten en een Dior zonnebril. 

Om 9 uur kreeg de politie dan weer een melding van een diefstal in een voertuig in de Watertorenstraat waar links vooraan het glas werd ingeslagen en de auto doorzicht werd, alle spullen lagen kris kras door mekaar in het voertuig. Of de dieven hier ook verdwenen met een buit is niet bekend. 

Tenslotte belde iemand om 15.58 uur de politie om te zeggen dat er ingebroken werd in zijn wagen op het Stationsplein. De eigenaar moet nog aangifte komen doen zodat er nog geen details van die laatste diefstal bekend zijn. 

DE agenten van de politiezone Getevallei zijn in elk geval naarstig op zoek naar de daders.

Lees meer over