Ex-borstkankerpatiënt Christel uit Walshoutem is stoelgast tijdens ‘My Rigorgeous Life’

13 februari 2022 | 18u45 | Gepost door christian.henn…
Stoelgast bij TV Plus

De 56-jarige Christel Trullemans uit Walshoutem is deze week de make-upstoelgast van make-upprofessional Laurie in ‘My Rigorgeous Life’. In 2019 werd bij Christel borstkanker vastgesteld. Vastberaden om het gevecht met de grote K aan te gaan, verdween haar prioriteit voor een gezonde en stralende huid niet. De  nieuwe aflevering van ‘My Rigorgeous Life’ is op maandagvoormiddag om 10.30 uur  te zien op TV Plus, de digitale TV-zender.

Door de vele behandelingen kreeg de huid van Christel het echter hard te verduren en werd het gevoeliger. “Dankzij het gebruik van natuurlijke producten is mijn huid wel geleidelijk aan hersteld. Ik wil dat ook doortrekken in mijn make-up, daarom ben ik op zoek gegaan naar een natuurlijke make-uplijn. Via lotgenoten kreeg ik te horen dat Cent Pur Cent hetgeen is waar ik naar op zoek ben”, klinkt het bij de dappere Christel.

Laurie twijfelde geen seconde en sprong vol goede moed en een make-uptas vol gouden tips in de roze wagen van Caroline Rigo, bekend topvisagiste en bezieler van onder meer Cent Pur Cent. Samen gaan ze aan de slag in de zoektocht naar de ideale producten voor Christel en haar gevoelige huid. Welke handige tips Laurie geeft, is te zien tijdens de tweede aflevering van het tweede seizoen van ‘My Rigorgeous Life’.

Lees verder onder de foto

Christel vond de juiste producten
Christel vond de juiste producten

Make-over

 “Oh wauw, dat is echt heel mooi. Heel natuurlijk ook. Ik vind dat mijn ogen ook veel meer uitkomen dan anders. Ik ben echt heel blij”, vertelt een schijnbaar gelukkige Christel aan Laurie wanneer ze zich na de make-over voor het eerst in de spiegel aanschouwt.”

Caroline is naast gerenommeerd zakenvrouw met twee succesvolle make-upmerken en tal van andere initiatieven, ook nog steeds gewoon vrouw en moeder van twee kinderen  De moeder van drie moest sinds haar diagnose van borstkanker niet enkel het gevecht aan met haar ziekte, maar ook met haar veranderende huid. Laurie ging  langs in Walshoutem en stopte voor de deur van Christel. Met een leuke babbel en een gouden make-uppaspoort laat Laurie Christel opnieuw stralen en genieten van de huid waar ze zo lang tegen vocht. Het resultaat is een zichtbaar gelukkige, levendige en stralende vrouw.

Lees meer over