Dit gaat vuurwerk geven: madame Pralien komt op voor Open Vld, haar man werkt voor CD&V

13 mei 2022 | 14u37 | Gepost door christian.henn…
Tineke Van Eycken en Ann Coppens

Op haar laatste bestuursvergadering verwelkomde Open VLD Landen Ann Coppens tot het bestuur. Ann is een gekend zelfstandige uit het Landense. Zij is sedert 2006  zaakvoerster van een gekende pralinezaak. Ann komt bij de partij omdat zij zelf iets wil betekenen voor de Landenaar.

Dit gaat vuurwerk geven in Landen, want uit eigen onderzoek blijkt dat Ann Coppens de echtgenote is van Gert Marchoul, Consulent Lokale Economie van de stad, één van de naaste medewerkers van schepen Gary Peeters, uit meerderheidspartij CD&V, en dit terwijl Open VLD nu in de oppositie zit in Landen.

Op de vergadering van 12 mei werd Ann Coppens unaniem verwelkomd in het bestuur van Open VLD Landen. Ann is een 52 jaar en staat in Landen bekend als madame Pralien of Ann Chocolat.  Naast zaakvoerster is Ann mama van 2 kinderen. Haar zoon, Niels, sloot zich reeds eerder al aan bij Jong VLD Landen.  

Ann beschrijft haar engagement als een grote verantwoordelijkheidszin naar de Landenaren toe. Ze wil zich niet alleen inzetten voor de lokale middenstand, maar door haar contact met klanten, lees “de Landenaar” is Ann gemakkelijk aanspreekbaar en op de hoogte van wat er leeft. “We zijn blij haar te verwelkomen”, zegt voorzitter Tineke Van Eycken. 

Lees meer over