Indrukwekkende affiche voor 45ste Strandfuif maar ook voor Bunkpop

MD Photography

Het is nog wel geen zomer maar die van jeugdhuis De Bunker in Glabbeek zijn wel al volop bezig met de organisatie van hun 45ste editie van De Strandfuif op zaterdag 13 juli en Bunkpop op vrijdag 12 juli. De organisatoren komen alvast met indrukwekkende namen voor beide evenementen.

"Voor deze 45ste editie kunnen we opnieuw rekenen op een eclectische line-up met een hele hoop Belgische toppers", vertelt Joke Jacquemijn van het jeugdhuis.Zo zullen Jamie-Lee Six & Louis XIV en Dj Licious , naast op alle grote festivals, ook in Glabbeek op het podium staan.”

Daarnaast keren Nina Black en Voltage terug naar de Strandfuif, vorig jaar stonden ze er ook al op de affiche en werden ze fel gesmaakt door het publiek.

“Ze waren er de absolute publiekslievelingen en dus verdienen zij zeker een plaatsje op de affiche. Het prettig gestoorde trio Shoarma Soundsystem belooft ons het tentzeil eraf te zullen blazen.” 

Als resident dj’s van De Bunker mogen Breaze x Doktha Dre de massa aan het dansen zetten.

"Ik kijk vooral uit naar de komst van Shoarma Soundsystem" zegt Joke, "Nadiem Shah is al jaren kind aan huis op de Strandfuif en neemt dit jaar zijn broer lmran en multi­ talent Hakim Chatar mee. Een combinatie die gegarandeerd voor vuurwerk zal zorgen."

Nadat de fuif twee keer doorging op de “oerlocatie” achter het jeugdhuis, verhuist het event nu opnieuw naar de weide langs de Steenbergestraat.

Ook Bunkpop pakt uit met grote namen

Op de vooravond van De Strandfuif is trouwens ook Bunkpop met optredens van Daan, Intergalactic Lovers, Vive la fête en Naft.

Tickets voor beide evenementen zijn te verkrijgen via de website.

Lees meer over