Apotheker Bert Spiritus overleden

Bert Spiritus

Maandag 23 mei is apotheker Bert Spiritus op 50-jarige leeftijd overleden aan een slepende ziekte. Met zijn heengaan verliest Glabbeek een vertrouwd persoon en voor velen een vriend in verschillende organisaties.

Bert is in 1972 geboren in Tienen. Sinds 1998 is hij apotheker waar hij in Glabbeek de zaak van zijn vader Luc heeft overgenomen.

Burgemeester Peter Reekmans herinnert zich Bert Spiritus als een harde werker, familieman en sportman. "Hij zette zich regelmatig in voor goede doelen en nam onder meer zelf deel aan ‘Glabbeek fietst tegen Kanker’. Het is hallucinant dat net hij ook door deze vreselijke ziekte werd getroffen. Met veel moed doorstond hij moeilijke medische behandelingen die hem helaas niet konden helpen. Zijn echtgenote en twee jonge kinderen zullen het verder zonder hem moeten stellen."

U kan een laatste groet brengen aan Bert op dinsdag 31 mei van 19 tot 20 uur bij Uitvaartzorg Harry op de Tiensesteenweg 155 in Glabbeek. De uitvaartplechtigheid vindt plaats op woensdag 1 juni om 10 uur in de parochiekerk O.L.V. Geboorte in Kapellen.

Lees meer over