Juwelencollectie Evlynn gesmaakt bij Amerikaanse en Europese galerijen

24 augustus 2021 | 15u05 | Gepost door rik.poulman@te…
Evlynn
Een symbiose tussen realistische portretten en mixed art kunst van Evlynn Dieu en de op haar kunst geïnspireerde juwelen van Bram Struyven zijn weldra te bewonderen in galerijen in Madrid, Milaan en Florida.

“De Van Gogh Art Gallery in Madrid contacteerde mij in oktober met de vraag mijn portretschilderijen tentoon te stellen op de International Contemporary Art Fair in Paris”, vertelt Evlynn over haar startende internationale carrière. “Ondertussen werd ik ook reeds gevraagd door een galerij in Milaan en Florida.”

“Toen Bram Struyven, vijfde generatie van juweliersfamilie Timmermans uit Tienen op het idee kwam om juwelen te maken geïnspireerd op mijn kunst heb ik geen twee keer moeten nadenken om samen een mooi concept uit te werken. Ik ben Bram heel dankbaar voor de opportuniteit en de fijne samenwerking. Zelf vind ik de combinatie meer dan geslaagd.”

Bram is ondertussen al 20 jaar actief als juweelontwerper. “Tijdens de coronasluitingen was ik op zoek naar een leuk project, waarbij voor mij de kunst van Evlynn direct in het oog sprong. Ik vond mijn inspiratie voor deze juweelcollectie in de vorm en in het concept van Evlynn haar kunstwerken.”

Het concept waarin de juwelen, door Bram ontworpen, worden samen met een juwelendoos, een creatie van Evlynn en een voucher voor een kunstwerk van Arts By Evlynn in samenspraak met geïnteresseerde kunstliefhebbers verder uitgewerkt.

Info: https://www.artsbyevlynn.com

evlynn_2

Lees meer over