Red Flames leggen Europees kampioen Engeland over de knie aan uitverkochte Dreef in Leuven

Red Flames
Op de vierde van zes speeldagen in de Women's Nations League tekenden de Red Flames in Den Dreef voor dé verrassing door Engeland te kloppen. Met nog vijf minuten te gaan scoorde Wullaert de beslissende 3-2.

De Red Flames hebben de terugwedstrijd tegen Engeland verrassend gewonnen, dit nadat ze eerder ginds met 1-0 onderuit gingen. Belgie opende de score in minuut negen van dit Women's Nations League-duel via De Neve. Nog net voor rust kwamen ze achter via treffers van Bronze en Kirby. Wullaert liet dit niet gebeuren en scoorde de 2-2 in extra time voor de rust. De tweede helft tegen de Europese en vicewereldkampioen was meer gesloten. Tessa Wullaert realiseerde in minuut 85 de stunt vanaf de stip. België springt over Engeland naar de tweede plaats in de poule, dit op twee punten van leider Nederland met nog twee wedstrijden te spelen.