Catharina heeft nog maar enkele weken te leven, Kirsten start crowdfunding om haar kinderen mooie toekomst te geven

14 juli 2023 | 17u29 | Gepost door redactie
catherina

Mama Catharina uit Diest is 40 en heeft nog enkele weken te leven. Zij besteedt haar tijd nu aan ervoor te zorgen dat haar kinderen, Yorbe (10) en Daliah (15), toch nog iets hebben aan hun mama, ook al is ze dan overleden. Kirsten Van Eyck startte intussen een crowdfundig voor de vrouw. "Ik zal er altijd zijn voor de kinderen, ook later."

Catharine wil er elk jaar voor zorgen dat haar kinderen nog een verjaardagscadeau van haar krijgen, daarvoor is ze nu cadeaudozen in mekaar aan het boksen. Ook een huwelijkscadeau voorziet ze voor wanneer zij er niet meer is.

Catharina’s lijdensweg begon in 2018 toen haar kapster een vlekje opmerkte op haar hoofd, toen ze het liet onderzoeken bleek het te gaan op een melanoom fase 4, sindsdien ging het van kwaad naar erger en recent kreeg ze te horen dat ze niet meer lang te leven had.

“Het gaat om een uitgezaaide huidkanker die intussen ook andere organen heeft aangetast zoals de lever en de longen”, vertelt Van Eyck die Catherina leerde kennen als klant van haar schoonheidssalon. Ze begon voor haar kinderen een crowdfunding om die een mooie toekomst te geven.

“Het is zo’n mooie vrouw en haar verhaal greep me echt naar de keel. Nooit klaagt ze en ze weet dat ik er altijd zal zijn voor haar kinderen, ook al heeft ze zelfs nog maar enkele weken te leven. Daarom wilde ik een crowdfunding starten zodat we geld kunnen inzamelen om haar kinderen te laten studeren en hen een goed leven te geven. Ze is een alleenstaande mama en dan is sparen niet evident.”

De kinderen en Catharina steunen kan op https://steunactie.be/actie/catharina-cuomo/-22771.

Catherina
Catharina heeft niet lang meer, klant van haar salon wil toekomst voor kinderen garanderen en begon crowdfunding

Lees meer over