Baba Yega bezoekt GBS De Puzzel: "Wat een feest"

Baba Yega

Het nieuwe schooljaar werd op donderdag 9 september in GBS De Puzzel op een zeer originele manier opgestart. De mannen van Baba Yega kwamen er langs en zorgden er voor enig vertier.

De school leeft dit jaar onder het thema Superhelden en daarin paste het bezoek perfect. “Uiteindelijk zijn er natuurlijk veel andere helden in deze coronatijden maar voor de kinderen was het bezoek top. We hadden ons ingeschreven voor een wedstrijd maar hadden nooit verwacht dat we bij de laureaten zouden zijn. Ze kwamen op school aan in een busje en zorgden voor een heuse schow, inclusief van het dak van de wagen springen, lenig zijn ze wel. Onze kinderen vonden het de max”, zegt directeur Katleen Verhaegen.

Lees verder onder de foto. 

Baba Yega
Het was een feest voor de kinderen

Samen dansen

De Baba Yega’s namen ook de tijd om samen met de kinderen te dansen en hen een leuke tijd te gunnen. “Na de coronaperikelen is dit meer dan welkom. Intussen mogen we ook weer uitstappen organiseren maar we blijven toch alert. Het virus lijkt langzaam onder controle maar je weet toch maar nooit. Hoe dan ook denk ik dat we klaar staan om snel te kunnen ingrijpen. Sommige scholen hebben nu al besmettingen maar het kan ook bij ons gebeuren. Wij hebben nu ook eentje in een hogere klas die in quarantaine moest, niet omwille van een besmetting op school maar wel omdat ze een hoog risico-contact had. Gelukkig hebben wij vindingrijke leerkrachten die ook daar een mouw aan passen.”

Lees meer over