In Diest staken onbekenden de banden plat van zo'n 30 voertuigen: "Er wordt alles op alles gezet om de dader(s) te pakken in absolute prioriteit"

banden plat

In Diest werden vorige nacht de banden van een 30-tal voertuigen plat gestoken. Voorlopig zijn de daders nog niet gevat. Agenten van de politiezone Demerdal voeren een onderzoek uit.

De getroffen voertuigen stonden geparkeerd in de Hasseltsestraat, Montgommerystraat, Em. Vanderveldestraat, Kloosterberg en Gasthuisbergstraat. Het gaat om verschillende types van voertuigen en ook aanhangwagens moesten eraan geloven.

Agenten van de politiezone Demerdal voeren een buurtbevraging uit en vroegen camerabeelden op in de buurt. De speurders zijn ook op zoek naar nog meer camerabeelden om die te kunnen analyseren, ook eventuele foto’s zijn welkom.

Lees verder onder de foto 

 

banden plat
Ook aanhangwagens werden niet gespaard

Alle tips zijn welkom

“Getroffen bewoners mogen zich vandaag onmiddellijk aanbieden bij het politiecommissariaat. Elke aangifte is belangrijk. Er wordt alles op alles gezet om de dader(s) te pakken in absolute prioriteit”, zegt burgemeester Christophe De Graef (Iedereen Diest).

Alle tips en eventuele beelden zijn meer dan welkom bij de politie. 

 

Banden plat
Banden van zo'n dertig voertuigen moesten eraan geloven

Lees meer over