Boeren uit onze regio trekken vandaag naar Lummen en Brussel, in Bekkevoort verzamelden ze al om 6 uur

boeren bekkevoort

Het boerenprotest laat zich ook vandaag voelen in onze regio. Deze ochtend verzamelden tractoren, deelnemers hebben het over 100 à 200, aan het op- en afrittencomplex in Bekkevoort maar ook in Brussel zal er vandaag veel verkeershinder zijn want daar worden niet alleen tractoren uit ons land maar ook uit het buitenland verwacht, onder hen ook boeren uit onze regio.

Zoals aangekondigd kwamen de boeren in Bekkevoort samen rond 6 uur vanochtend. Daar verzamelden ze om in colonne naar het Klaverblad in Lummen te trekken.

Het zorgde in Bekkevoort even voor wat verkeersproblemen maar om 6.30 uur vertrokken de tractoren al richting Lummen via de E314.

“Een deel reed meteen door naar het Klaverblad, wij hebben de afrit Lummen even genomen en een tijdje geblokkeerd. Intussen zijn wij ook weer op weg naar het Klaverblad”, vertelt een deelnemer.

Op de E314 werd het verkeer ook opgehouden tussen Webbekom/Halen en het Klaverblad en ook op de rotondes aan de op- en afritten in Halen en Webbekom waren er verkeersproblemen.

Andere boeren uit onze regio trokken deze ochtend dan weer richting Brussel.

Woensdagavond legden boeren ook in Aarschot een poosje het verkeer stil op verschillende locaties en ook in het Leuvense en in Boutersem waren er eerder al problemen.

Wij volgen de situatie alvast voor u op.

boeren
Ook boeren uit onze regio trekken vanochtend al vroeg naar Brussel

Deze blok bevat inhoud waarvoor je marketing-cookies moet toestaan. Cookie-instellingen aanpassen

Boeren uit onze regio kwamen vroeg in de ochtend aan in Brussel
boeren
Op de E314 werd het verkeer ook opgehouden

Lees meer over