Cathy uit Tielt-Winge doet mee aan Boer Zoekt Vrouw en kiest voor Kenny, ze kan meteen naar een trouwfeest

Boer Zoekt Vrouw

De 37-jarige Cathy Vancauwenbergh van De Schuur van Tuur in Tielt-Winge heeft in Boer Zoekt Vrouw haar keuze bekendgemaakt. Zij gaat voor de 30-jarige Kenny uit Loppem in West-Vlaanderen en meteen na haar keuze neemt ze al meteen een drastische beslissing.

Voor Cathy was de keuze tussen Kenny en Björn, de 2 laatst overgebleven kandidaten, niet evident. Na een paar slapeloze nachten twijfelde ze tot op de laatste seconde, maar uiteindelijk koos ze voor Kenny. 

“Jullie zijn allebei topkerels. Ik heb heel veel zitten malen in mijn hoofd, en maak dan maar eens een keuze. Ik heb gekozen om op romantische trip te gaan met Kenny. Ik had echt graag een mélangeke gemaakt van jullie twee, maar dat is niet mogelijk he”, zei Cathy tegen Kenny en Björn.

Die laatste zag Cathy’s keuze niet aankomen, maar verliet het erf met opgeheven hoofd. Kenny moest meteen toegeven dat hij eigenlijk al een huwelijksfeest in zijn agenda had staan het weekend van de romantische uitstap. Bye bye romantische trip dus, Cathy besloot om dan maar gewoon mee te gaan naar het trouwfeest van Kenny’s makker. 

Bekijk hier de keuze van Cathy.

Lees meer over