Bedenker van de Huiskamerquiz komt met tweede editie Blok-Hutten-Quiz

Stefaan Andries komt nog één laatste keer met een quiz, deze keer vanuit het CC Het Gasthuis in Aarschot.

Stefaan Andries, de man die tijdens de coronacrisis De Huiskamerquiz lanceerde, komt, samen met mede quizmaster Patrick Schoolmeesters ,  met een tweede editie van De Blok-Hutten-Quiz.

Drie jaar geleden hadden we de tijdens het Winterfeest de eerste editie van de Blokhutten Quiz.    

Hoog tijd voor een tweede editie”, zegt Stefaan.

Die tweede editie gaat door op dinsdag 20 december in het Stadspark van Aarschot. “De deelnemende ploegen zitten verspreid over de verschillende blokhutten in het park.  Lekkere biertjes en andere dranken zijn aanwezig, net als porties gemengd en de nodige kerstversiering. Op de achtergrond, stromend water van de Demer als decor en streamende beelden en geluid in iedere hut.”

De quizmasters beloven alvast een zeer toegankelijke quiz voor iedereen.  “Geen te moeilijke vragen maar vooral leuke antwoorden en een super leuk kader.”

De eerste vraag wordt gesteld om 19.30 uur, de deuren openen om 19 uur, en het einde is voorzien rond 22.15 uur. Parkeren kan op de parking Demervallei en te voet naar het stadspark duurt minder dan 5 minuutjes.

 Deelnemen doe je in ploegen van maximum 4 personen en deelnemen kost 20 euro. Inschrijven kan via dehuiskamerquiz@gmail.com