Milo Peeters uit Hauthem overleden

5 januari 2023 | 18u42 | Gepost door christian.henn…
Milo als voorzitter van de kaartclub en landbouwer

Milo Peeters uit Sint-Catharina Hauthem is overleden op 77-jarige leeftijd in het ziekenhuis in Tienen op 4 januari ll. Milo Peeters was landbouwer op rust en was ook gekend in het Hoegaardse verenigingsleven.

Milo Peeters laat een echtgenote achter, twee zoons en 7 kleinkinderen en 2 achterkleinkinderen. De afscheidsplechtigheid vindt plaats op dinsdag 10 januari om 11.30 uur in het uitvaartcentrum Rummens in Tienen.

Milo was zeer gekend in landbouwmiddens, met vandaar ook een voorliefde voor paarden. Hij organiseerde op zijn bedrijf ook jarenlang bij gelegenheid van Hauthem kermis feestactiviteiten in een tent en er werden springwedstrijden voor paarden georganiseerd.

Milo was nog steeds voorzitter van de Ontspanningskring Hoegaarden. Deze vereniging vierde in 2020 de 50ste verjaardag, vlak voor de corona-lockdown, met een kaartspel in het Kouterhof in Hoegaarden. De ontspanningskring ontstond in de Cerkel in Hoegaarden. Eerst werden er toeristische autozoektochten georganiseerd, maar daarna werd overgeschakeld op kaartspelen. Eerst gebeurde dat in de Cerkel, maar omdat die te klein was werd overgeschakeld naar de sporthal met ‘Boomke Wies’. Ooit speelden daar 600 kaartspelers aan 144 tafels, en dat onder het voorzitterschap van Milo. In 2014 werd afscheid genomen van de sporthal, maar tot 2020 werden nog kaartwedstrijden georganiseerd in het Kouterhof.

Op maandagavond 9 januari kan men in uitvaartcentrum Rummens aan de Aarschotsesteenweg in Tienen afscheid nemen van Milo van 19 uur tot 19.30 uur. De afscheidsceremonie vindt de dag erna plaats.

Lees meer over