Opbrengst golftornooi BMW & MINI Juma gaat integraal naar Rondoufonds

Juma Golf Cup
BMW & MINI Juma Leuven-Mechelen organiseerde vorige week haar jaarlijks 'Benefiet Golftornooi' op de greens van Winge Golf. Het tornooi bracht 3.650 euro op en dit bedrag werd integraal geschonken aan het Rondoufonds voor Duchenneonderzoek.

De deelnemers werden op woensdag 18 mei getrakteerd op een zonnige dag op de prachtige greens van Winge Golf. De mooie dag werd afgesloten met een gezellige, feestelijke barbecue. De wedstrijdfee van alle deelnemers werd integraal geschonken aan een goed doel. Het hoogtepunt van deze sportieve dag was dan ook de overhandiging van het ingezameld bedrag aan het Rondoufonds voor Duchenneonderzoek. Filip Rondou van Slagerij Rondou mocht de cheque in ontvangst nemen.

Het Rondoufonds werd opgericht om het wetenschappelijk onderzoek rond Duchenne (een progressieve spieraandoening waardoor al in de vroege kinderjaren belangrijke motorische problemen ontstaan) aan KU Leuven en UZ Leuven te steunen en meer mogelijkheden te geven. BMW & MINI Juma Group draagt jaarlijks op verschillende manieren bij aan goede doelen in de armoedebestrijding, ziektezorg en kinderen in de regio Leuven en Mechelen.

Lees meer over