My Greens organiseert pop-up plantenverkoop in Hal 5

1 februari 2023 | 16u00 | Gepost door redactie
My Greens
Publi

Komend weekend, van vrijdag 3 tot en met zondag 5 februari, organiseert My Greens een pop-up plantenverkoop in Hal 5 in Kessel-Lo. Je vindt er planten van hoge kwaliteit aan lage prijzen.

My Greens is een bedrijf gespecialiseerd in een groot scala binnen- en buitenplanten. Het merendeel van haar gamma koopt ze aan bij kwekers uit België en Nederland, maar daarnaast importeert ze ook planten uit onder andere Spanje, Italië en Afrika. Op die manier kan My Greens haar consumenten planten garanderen van hoge kwaliteit maar aan lage prijzen.

Elke maand organiseert My Greens een pop-up plantenverkoop. Deze maand strijkt ze neer in Hal 5 aan de Diestsesteenweg 104 in Kessel-Lo. Bezoekers vinden er een breed assortiment aan binnen- en buitenplanten tegen scherpe prijzen (2+1 gratis), maar ook leuke accessoires zoals potten en plantenbakken. Om het de bezoeker zo aangenaam mogelijk te maken, worden de planten gesorteerd per categorie.

De pop-up plantenverkoop in Hal 5 vindt plaats op vrijdag 3 februari van 13 tot 20 uur, zaterdag 4 februari van 9 tot 19 uur en zondag 5 februari van 9 tot 19 uur. De toegang is gratis, een plaatsje reserveren kan via deze link: https://www.eventbrite.com/e/tickets-plantenverkoop-evenement-leuven-519263239327 . Want vergeet niet: wie eerst komt, eerst maalt. De planten komen namelijk rechtstreeks van de producent en arriveren nog dezelfde ochtend van de verkoop.

Maak je klaar voor een avontuur door de jungle van My Greens!

Lees meer over