Marcske van F.C. De Kampioenen steekt marktkramers handje toe

Herman "Marcske" Verbruggen en provinciaal gedeputeerde Ann Schevenels op de Tremelose markt

Een zonnige marktdag in Tremelo werd opgevrolijkt door de aanwezigheid van acteur Herman Verbruggen, bekend als 'Marcske' van F.C. De Kampioenen. Hij bracht dit bezoek aan de wekelijkse markt omdat hij de ambassadeur van de Maand van de Markt is, een initiatief van de Vlaamse provincies.

Tussen 1 en 30 april organiseren de Vlaamse provincies opnieuw de Maand van de Markt. ​Een maand lang zet de provincie Vlaams-Brabant de marktkramers extra in de kijker en maken klanten kans op een mooie prijzenpot. ​Een maand lang organiseren de deelnemende gemeenten, waaronder Tremelo, activiteiten die de aantrekkingskracht van de markt verhogen en consumenten aanzetten om lokaal te kopen.

Boegbeeld van de campagne is acteur Herman Verbruggen. Hij vindt de markt vooral een plek waar buurtbewoners elkaar wekelijks kunnen ontmoeten. "Iedereen op de markt is even belangrijk en het is een leuke plaats met veel sociaal contact", klonk het uitgelaten bij acteur Herman Verbruggen. Hij stak de marktkramers van Tremelo een hart onder de riem en bracht samen met Ann Schevenels (Open Vld), gedeputeerde voor economie en het lokaal bestuur van Tremelo de wekelijkse markt een bezoekje.

Lees meer over