Kerstactie voor lokale handelaars

22 november 2021 | 16u24 | Gepost door annpeeters
eindejaar
Vier lokale politici uit drie buurgemeenten hebben de hoofden bij elkaar gestoken om de lokale handelaars in hun gemeenten een eindejaarsboost te geven. 

Gerry Caluwaerts en Annelore Wuyts uit Tielt-Winge, Pascale Alaerts uit Lubbeek en Kim Theys uit Holsbeek organiseren een kerstactie om de handelaars in hun gemeenten te ondersteunen. Ze hopen dat mensen op die manier bij de lokale middenstand hun kerstcadeaus en feestgerechten aankopen. 

Wie tussen 10 en 12 december 2021 vijf stempels van verschillende winkels verzamelt, maakt kans op mooie prijzen bij de deelnemende handelaarsBakkers, slagers, kappers, horeca, detailhandel, bloemenwinkels, de lokale kruidenierszaken... heel wat handelaars nemen deel aan de kerstactie. 

"Onze lokale ondernemers zijn een onmisbare schakel in onze gemeenten. Zij dragen bij tot de lokale werkgelegenheid, tot een bruisende dorpskern maar ook tot sociaal contact. Lokaal shoppen heeft ook een positieve invloed op de mobiliteit en het klimaat. Tot slot weten we allemaal dat zij een moeilijke periode achter de rug hebben, zodat een extra steuntje in de rug welkom is", zeggen de vier politici. 

Lees meer over