Jorit nam na zelfmoord voormalige vriend een nieuwe start, hij verhuist zijn bedrijf nu naar Boutersem

Stophetpesten.be zoekt extra vrijwilligers voor chat

Het bedrijf Safe en Soap van Jorrit Ferket (28) verlaat al na een jaar het Leuvense en neemt zijn intrek in Boutersem. Het bedrijf is in volle groei en heeft plannen om de komende maanden het assortiment uit te breiden.

Na negen mooie (en soms minder mooie) jaren in Leuven en na het verlies van zijn voormalige vriend (en mede-bedenker van Safe & Soap) Maxime (26), heeft Jorrit Ferket een nieuwe start gemaakt in Boutersem en verhuist Safe & Soap na bijna een jaar uiteraard mee.

"Sinds december 2022 wordt de productie van Safe & Soap in Tienen gedaan. Vanuit Leuven was dit een half uurtje rijden, nu woon ik slechts op zeven minuten van kantoor. Ik ga dus komende maanden veel actiever met de productie van nieuwe artikelen bezig zijn.”

Jorrit zet het bedrijf nu verder en krijgt daarbij ontzettend veel creatieve steun van zijn nieuwe vriend Ward (23), die regelmatig met toffe ideeën afkomt om uit te werken. Zo verkoopt Safe & Soap nu bijvoorbeeld ook DIY-pakketten om gezellig met de kids thuis zelf kaarsen te
maken. 

Na het succes van de warme actie vorig jaar met de Light A Candle waarmee het geld inzamelde voor Zelfmoord1813 (Jorrit verloor Maxime vorig jaar aan zelfdoding), krijgt de actie ook dit jaar een vervolg.

Het bedrijf is nu ook volop aan het experimenteren om binnenkort PRIDE Soap te lanceren in de regenboogvlag kleuren die de LGBTIQA+ community vertegenwoordigen.

Lees meer over