BMW & MINI Juma Leuven kondigt het vertrek van Operationeel Directeur Koen Van Orshaegen aan

9 februari 2024 | 13u45 | Gepost door annpeeters
Koen Van Orshaegen en Gunter Van Lent

Vrijdag kondigt Gunter Van Lent, concessiehouder Juma Group, het vertrek aan van Koen Van Orshaegen bij BMW & MINI Juma Leuven na jaren van toegewijde dienst. Van Orshaegen, die 11 jaar de rol van Operationeel Directeur heeft bekleed binnen het bedrijf, heeft een niet te onderschatten bijdrage geleverd aan het succes en de groei van BMW Juma Leuven.

Gunter Van Lent: “Het vertrek van Koen laat een leegte achter binnen BMW Juma Leuven maar we kunnen alvast meegeven dat we recent een overeenkomst hebben bereikt met zijn opvolger, die vastbesloten is zich verder in te zetten voor excellentie en klanttevredenheid. We zullen daar binnenkort verder over communiceren. Namens BMW Juma Leuven willen we Koen bedanken voor zijn inzet en toewijding en wensen hem het allerbeste in zijn toekomstige uitdagingen.”

Koen Van Orshaegen: "Het is met gemengde gevoelens dat ik afscheid neem van BMW & MINI Juma Leuven. Ik ben ontzettend dankbaar voor de kansen die ik hier heb gekregen en voor de geweldige mensen waarmee ik heb mogen samenwerken. Ik kijk ernaar uit om nieuwe uitdagingen aan te gaan en mij volledig te kunnen focussen op mijn passie voor reizen en natuur."