Vastgoedmakelaar van de maand: Liv'it

Liv'it
Publi
In het kader van Immobilia zetten wij elke maand een vastgoedmakelaar in de kijker. Die vertelt telkens wie hij is en wat het kantoor precies doet. Deze keer: Immo Liv'it uit Herent.

Wie zijn we?

Liv’it, dat is een professioneel vastgoedkantoor uit Herent en een betrouwbare partner voor uw vastgoedplannen. Maar we doen méér dan de aankoop, verkoop, beheer of verhuur van vastgoed en nieuwbouw. We zijn adviseurs voor allerhande vastgoedthema’s en staan naast uw zijde als u nood heeft aan advies en expertise. Op zoek naar een sterke makelaar in Oost-Brabant? Dan bent u bij ons aan het juiste adres, want Liv’it is meer dan alleen vastgoed!

Wat doen we?

Wij hebben alles in huis wat je zoekt bij een vastgoedkantoor: een persoonlijke begeleiding van A tot Z, experts met de juiste kennis van zaken en jarenlange ervaring, expert-landmeters, mensen die de vastgoedmarkt kénnen, kennis van investeringsvastgoed en projectontwikkeling, … Dankzij onze centrale ligging zijn we een gevestigde waarde in de ruime regio van Leuven, Aarschot en omstreken en de as Leuven-Brussel.

Praktisch

Immo Liv’it

Mechelsesteenweg 382 - 3020 Herent

+32 470 55 64 24

info@immolivit.be

Pand in de kijker

Modern en centraal gelegen appartement in Herent met 2 slaapkamers en garage. 365.000 euro

Liv'it

Lees meer over