Kerstactie over grenzen heen

kerstactie

Gerry Caluwaerts, Annelore Wuys (Tielt-Winge), Pascale Alaerts (Lubbeek) en Kim Theys (Holbeek) staken de hoofden bij elkaar en komen met een kerstactie over de grenzen van de drie buurgemeenten heen. Bedoeling is de lokale handelaars een hart onder de riem te steken en ervoor te zorgen dat mensen hun kerstcadeaus lokaal gaan kopen. 

Het systeem is simpel, wanneer je tijdens het weekend van vrijdag 10 december tot zondag 12 december een stempel van vijf verschillende winkels verzamelt op je spaarkaart maak je kans op een aantal prijzen die geschonken worden de deelnemende zaakvoerders.

Aan de actie kan om het even welke zaak meedoen - of je nu bakker, kapper, slager of wat dan ook bent – en de lijst van de deelnemende handelaars vind je op www.shoppeninjebuurt.be.

“Onze lokale ondernemers zijn een onmisbare schakel in onze gemeente. Zij dragen bij tot de lokale werkgelegenheid, tot een bruisende dorpskern maar ook tot sociaal contact. Lokaal shoppen heeft uiteraard ook een positieve invloed op de mobiliteit en het klimaat, 2belangrijke thema’s. Tot slot weten we allemaal dat zij een moeilijke periode achter de rug hebben zodat een extra steuntje in de rug welkom is”, luidt het bij de initiatiefnemers.

GeInteresseerde handelaars kunnen mailen info@shoppeninjebuurt.be.