Michiels Tuinmachines opent groene revolutie in Messelbroek

Michiels
Publi

Stap binnen in de toekomst van tuinmachines bij de gloednieuwe vestiging van de firma Michiels in Messelbroek. Hier draait alles om de kunst van moeiteloos onderhoud, met een team dat alles weet van de nieuwste robotmaaier-technologieën.

Michiels Tuinmachines, sinds 1976 een begrip in de sector, opende met trots een nieuwe vestiging in Messelbroek bij Scherpenheuvel. Het is de derde zaak, naast winkels in Tremelo en Heist-op-den-Berg. De overname van de bekende tuinzaak Cresens, nu anderhalf jaar geleden, en de recente verhuis naar een nieuwe showroom, 400 meter verderop, hebben de weg geplaveid voor een nieuw verhaal. "Onze nieuwe locatie beschikt over 1.000 vierkante meter showroom en brengt ons dichter bij onze klanten. Iedereen moet zich hier welkom voelen, een bezoekje aan onze winkel is dus een echte beleving”, benadrukt filiaalverantwoordelijke Nicolas Neefs.

De specialisatie in robotmaaiers, aangedreven door topmerken als Honda, Stihl en Segway, toont aan dat Michiels Tuinmachines voorop loopt in de markt. "De vraag naar robotmaaiers is geëxplodeerd. Daarom bieden we nu meer dan 20 verschillende modellen aan, voor elk type tuin en budget", klinkt het nog. De installatieservice, uitgevoerd door geschoold en gemotiveerd personeel, zorgt ervoor dat elke klant een op maat gemaakte oplossing krijgt voor zijn tuin, zelfs al is daar een huisbezoek voor nodig.

Naast het vertrouwde gamma van tuinmachines heeft de firma Michiels nu ook een exclusief aanbod in reinigingsmachines, van kleine hogedrukreinigers voor je terras tot zware werftoestellen voor de professionele gebruiker. Ook schrobmachines, veegtoestellen en alleszuigers maken het hele cleaninggamma compleet.

Breng zeker een bezoek aan de gloednieuwe showroom langs de Mannenberg 257 In Messelbroek en laat je adviseren door het deskundige team van Tuinmachines Michiels. Voor meer details en openingsuren, surf naar www.tuinmachines-michiels.be.