Zoon Danny Fabry met beroerte naar ziekenhuis gebracht: "Hij kan niet meer spreken"

Danny Junior

De zoon van zanger Danny Fabry uit Scherpenheuvel-Zichem, Danny Junior (48), en cafébaas van ’t Deurp in Werchter moest in allerijl naar het ziekenhuis worden overgebracht nadat hij in de nacht van dinsdag op woensdag een beroerte kreeg. Hij werd pas uren later gevonden door mama Julia. Dat weet HLN.

De cafébaas ligt nu op intensieve zorgen in het Gasthuisbergziekenhuis in Leuven. Door een bloedprop zou hij gedeeltelijk verlamd zijn en verloor hij zijn spraak. Hij zou wel nog bij bewustzijn zijn en zou ook nog reageren.

Alarmbellen gingen niet meteen af toen het café van Danny, onder de kerktoren in Werchter, maandag en dinsdag gesloten bleef. Dat gebeurde wel vaker omdat hij niet voldoende personeel vond, maar toen hij ook zijn telefoon niet opnam maakten mensen binnen zijn entourage zich wel zorgen. 

Zijn moeder vond hem woensdagochtend in bed en en het was meteen duidelijk dat er iets niet oké was. De zoon van Danny Fabry bewoog niet meer en kon niets meer uitbrengen. De hulpdiensten werden meteen gealarmeerd en kwamen ter plaatse. Zij brachten Danny Jr. meteen over naar het ziekenhuis waar hij op intensieve zorgen belandde, daar zal hij wellicht nog een paar dagen moeten blijven.

Wellicht sprong een ader tijdens zijn slaap, zo getuigt de mama bij HLN.

 

Lees meer over