Voormalig scheidsrechter en kelner in dancing The Sound Paul 'Polle' Alen is overleden op 80-jarige leeftijd

Paul

In Bekkevoort is op 4 april Paul ‘Polle’ Alen overleden op 80-jarige leeftijd. Hij was een zeer gekende figuur in de regio. Eén van zijn zonen, Gunther, trad in de voetsporen van zijn vader en baat het cafetaria uit van sporthal Solleveld in Tielt-Winge.

Paul werd geboren op 24 november 1943 in de Bekkevoortse deelgemeente Assent. “Hij werkte lang bij Kumpe (wegenbouw en renovatietechnieken) in Hasselt maar hij was ook twintig jaar lang kelner in discotheek The Sound in Rillaar. Het is hartverwarmend om de reacties te lezen van vroegere klanten van de discotheek op sociale media”, vertelt zijn zoon Gerry. 

Alen was ook lang scheidsrechter bij verschillende bonden. “Ik speelde samen met mijn broer zaalvoetbal en soms was hij dan de scheidsrechter tijdens de match. Op dat moment waren we niet zijn zonen maar gewoon spelers, hij maakte geen onderscheid en was best streng als scheidsrechter, streng maar rechtvaardig”, vertelt Gerry nog die alleen maar goede herinneringen heeft aan zijn vader. “Hij was zeer behulpzaam, liefdevol en een leuke en toffe papa. Ik zal hem missen.”

Paul laat zijn vrouw Jeannine Laeveren achter, net als vier kinderen, een vijfde kind overleed eerder, en meerdere kleinkinderen en achterkleinkinderen.

Een laatste groet aan Paul kan je brengen op woensdag 10 april bij uitvaartcentrum Reweghs-Pipeleers in de Rillaarseweg 103 in Tielt-Winge. De begrafenisceremonie gaat door in intieme kring en zijn urne wordt daarna bijgeplaatst op de begraafplaats Solveld in de Tielt-Wingse deelgemeente Tielt.

Wij wensen de familie en iedereen die hem kende veel sterkte en betuigen graag onze innige deelneming.

 

 

 

Paul
Paul

Lees meer over