Verkeershinder door werken in Boutersem

29 november 2022 | 09u57 | Gepost door redactie
Van aan de Lubbeeksestraat tot de Leuvensesteenweg komen nieuwe fietspaden (Foto Google Maps)

Begin december zal er plaatselijk hinder zijn op de Kerkomsesteenweg in Boutersem, vanaf de Leuvensesteenweg tot het kruispunt met de Lubbeeksestraat. Niet ver daar vandaan is ook de Nieuwstraat deels onderbroken door werken.

Op het traject Kerkomsesteenweg vanaf de Leuvensesteenweg tot het kruispunt met de Lubbeeksestraat zal er op 1,2,5 en 6 december mogelijks verkeershinder zijn. Ter voorbereiding van het uitvoeringsdossier ‘fietspaden Kerkomsesteenweg’ zullen er plaatselijk stalen genomen worden van bestaande verharding en fundering. Er kunnen hiertoe ook markeringen op het wegdek of op de stoep worden aangebracht. De start van de echte werken is voorzien in januari 2023.  Het gaat om de aanleg van de fietspaden tussen de Leuvensesteenweg en de Lubbeeksestraat.

Nieuwstraat

De Nieuwstraat zal tot 12 december afgesloten worden van huisnummer 30 tot nummer 35. Dit telkens tussen 7 en 17 uur. Er wordt een omleiding voorzien via de Kerkomsesteenweg. De inwoners van de Nieuwstraat kunnen hun woning te allen tijde bereiken. 

Lees meer over