Van 13 mei tot en met 15 juni zijn er grote stockacties bij GMS Leuven-Tienen

16 mei 2023 | 11u02 | Gepost door redactie
GMS
Publi
GMS, officiële verdeler van Mercedes-Benz, organiseert nog tot half juni een stockactie waarbij alle stockwagens aan interessante kortingen worden aangeboden. Daarnaast maak je bij aankoop van een stockwagen kans op een duoticket voor Tomorrowland, Suikerrock of een ander zomerfestival. 

Ben je op zoek naar een snel leverbare wagen? GMS Leuven-Tienen plaatst alle stockwagens gedurende vier weken in haar showroom onder aantrekkelijke kortingen. De keuze is reuze met een aanbod van elektrische wagens, plug-in hybrides, diesel- of benzinemotoren. Ga gerust een kijkje nemen in de showroom en krijg professioneel advies van de sales advisors. En wie weet rijd je binnenkort weg in één van de stockwagens. Je maakt bovendien kans op een duoticket voor één van de zomerfestivals bij aankoop van een stockwagen. 

Daarnaast is dit het ideale moment om als zelfstandige over te schakelen op een plug-in hybride, omdat die enkel nog 100 procent fiscaal aftrekbaar zijn bij aankoop vóór 1 juli 2023. Vanaf dan komen de plug-in hybridewagens in een dalend aftrekbaarheidsstelsel terecht en geniet je niet meer van het fiscaal voordeel van 100 procent. Reden genoeg dus om nog voor de start van de zomervakantie over te gaan tot de aankoop van een hybride wagen.    

Ga zeker langs in de showrooms of neemt contact op voor meer informatie.  

Leuven  -  Ambachtenlaan 4, 3001 Heverlee  -   016 40 00 10 

Tienen  -  Esperantolaan 16, 3300 Tienen  -  016 78 15 50