Tiensesteenweg volledig afgesloten nadat politiecombi op tegenligger crasht tijdens interventie

Politiecombi
Op de Tiensesteenweg op de grens tussen Leuven en Korbeek-Lo, ter hoogte van de Fun, is deze namiddag omstreeks 15.55 uur een ongeval gebeurd met een politiecombi. De rijbaan was daardoor twee uur lang in twee richtingen afgesloten.

"Een interventieploeg van de Leuvense politie was onderweg naar een interventie vlak over de grens, in Korbeek-Lo. Daarbij is ons politievoertuig in aanrijding gekomen met een ander voertuig. Twee van onze inspecteurs zijn bij deze interventie lichtgewond geraakt. Een inzittende van het andere voertuig was eveneens lichtgewond. De drie werden naar het ziekenhuis overgebracht ", aldus Mathieu Caudron, woordvoerder van de Leuvense politie.

"De Tiensesteenweg werd -omwille van de vele brokstukken op de rijbaan- in beide richtingen afgesloten. Omstreeks 18 uur werd de baan weer vrijgegeven. Het gemotoriseerd verkeer in de richting van Tienen werd omgeleid via de Meerdaalboslaan, het verkeer richting Leuven via de Vlinderlaan. Fietsers en voetgangers konden wel nog door", zo geeft Caudron nog mee.

Ongeval

Lees meer over