Suikerrock lost lijst nieuwe kleppers die er in 2023 op het podium zullen staan

15 maart 2023 | 09u41 | Gepost door rik.poulman@te…
Suikerrock

Suikerrock houdt vast aan een goede traditie om van de zondag een familiedag te maken. Het is dit jaar niet anders op 6 augustus, met een voorkeur aan Vlaamse artiesten die furore maakten in het Sportpaleis.

De beste dance-act van 2022, Regi Live, zal dit jaar het festival afsluiten met een knal. Duracell-konijn Bart Peeters & Ideale Mannen doen het Factory Of Sweetness-feestje van twee jaar geleden nog eens netjes over.

In 2019 was Metejoor nog de openingsact op Suikerrock. Metejoor, inmiddels uitgegroeid toto de chouchou van heel Vlaanderen en bij uitbreiding ook van Nederland. En om onze noorderburen te plezieren en hen te overtuigen zeker naar de suikerstad af te zakken, heeft de organisatie meteen ook de Nederlandse MEAU, bekend van haar megahit 'Dat heb jij gedaan', op de affiche geplaatst.

Lees verder onder de foto
jonasvangeel

Acteursduo Cleymans & Van Geel mag meteen de toon zetten voor wat een knalfeestje moet worden. Eén naam moet nog aan het lijstje worden toegevoegd, maar dat mag niemand beletten meteen voor tickets te gaan.

De voorverkoop voor deze dag gaat meteen van start via deze site: https://suikerrock.tickoweb.be. Combi- en dagtickets voor de overige dagen waren reeds beschikbaar.

Suikerrock vindt plaats van vrijdag 4 tot zondag 6 augustus op het Bietenplein aan de Suikerraffinaderij in Tienen en heeft naast (inter)nationale kleppers op drie podia ook heel wat randanimatie te bieden.

Lees meer over